Drivec nominerade till Helsingborgs stads miljöpris 2021

Miljöpriset delas ut till någon eller några, personer eller organisationer, som har gjort goda insatser på miljöområdet. Drivec är en av tretton som blivit nominerade till priset i år. 

Miljöpriset delas ut till företag, föreningar, organisationer eller personer som bor i eller har sin verksamhet knuten till Helsingborg. Vinnaren offentliggörs på prisutdelningen den 7 december i samband med stadens Näringslivsfrukost. I juryn sitter stadens miljödirektör, stadsbyggnadsdirektör och näringslivsdirektör, samt ordförande och vice ordförande i miljönämnden och stadsbyggnadsnämnden.

Kandidaterna ska, för att kunna nomineras uppfylla minst ett av prisets kriterier:
· ha genomfört verksamhetsidéer eller innovationer inom miljöområdet.
· ha bidragit med forskning som flyttat fram miljöarbetet
· ha genomfört miljöinsatser som är extra utmärkande, eller
· ha genomfört miljöinsatser som stärker både social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet.

– Det är såklart superkul och väldigt motiverande att nomineras till det här fina priset. Vi på Drivec finns till för att kunna bidra till att våra kunder ska kunna minska sin miljöpåverkan och höja säkerheten på sina fordon, oavsett vilken energikälla som används för att driva fordonet. Och det är alltid roligt att bli uppmärksammade för vårt arbete. Det känns faktiskt som att vi stämmer in på alla kriterierna som krävs för att bli nominerad till priset vilket gör det extra roligt. Nu håller vi tummarna för att vi når hela vägen, men redan en motivering känns som en liten seger för oss, säger Mikael Gabrielsson, försäljning- och marknadschef på Drivec.

För mera information
Mikael Gabrielsson, försäljning- och marknadschef
+46 42-10 89 79
Dela på Linkedin