Vår expertis finns där för dig

Tid är guld och sällan finns den i överflöd. Därför har vi utformat två tilläggstjänster som låter dig fokusera på kärnverksamheten, medan våra experter sköter resten.

Vi hjälper dig att nå faktiska mål genom att utbilda dina chaufförer i ett förbättrat körbeteende och våra experter inom analys och bevakning övervakar statusen för din fordonsflotta.

Förarutbildning

Vår förarutbildning hjälper dina chaufförer att optimera körbeteendet! Även om Drivec Ecodriving är mycket användarvänligt är det människorna bakom ratten som är nyckeln till ett lyckat resultat. Ett förbättrat beteende i trafiken leder till att dina fordon mår bättre, bränsleförbrukningen går ned med 10–15 % per år, och dessutom tar ni ansvar för vår miljö. Det blir med andra ord en lönsam affär på många sätt.

Utbildningen pågår under en heldag där vår rutinerade instruktör utbildar dig i systemet för Ecodriving. Dagen innehåller även ett teoripass där chaufförerna får ta del av framgångsfaktorerna bakom ett lönsamt körbeteende, och praktiska övningar där de får öva på att köra smartare.

Varför behövs förarutbildning?

  • Förbättrad planering och beteende i trafiken besparar fordonet, miljön och ekonomin
  • Säkerheten ökar för både passagerare och leveransgods
  • Återkoppling ges till varje chaufför under fyra veckor efter avslutad utbildning, vilket ger en snabbare anpassning av systemet

Vill du veta mer?

Skicka en intresseanmälan till info@drivec.se med dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig inom kort.

Analys och bevakning

Med vår analys- och bevakningstjänst får du stöd med att hantera informationen som passerar systemet för Vehicle Health Management, så att du kan fokusera på kärnverksamheten. Våra experter finns där för dig för att övervaka, filtrera och organisera information från dina fordon så att du i god tid kan göra bra, lönsamma val. Vi bevakar dina fordon förebyggande och i realtid, vilket gör det lättare att planera service och reparationer innan något oväntat händer. På så vis säkerställer du fordonen i trafiken.

Våra experter hjälper dig att

  • Leta och finna mönster som kan göra nytta för verksamheten
  • Analysera data så att du kan planera och prioritera verkstadsinsatser i god tid
  • Identifiera återkommande avvikelser och skapa metoder för att automatiskt identifiera dem
  • Hitta behov och förutsättningar för förebyggande underhåll av dina fordon
  • Nyttja Drivec VHM:s fulla potential

Så fungerar det

  Dina fordon bevakas av våra medarbetare mellan 08:00 och 17:00, måndag till fredag.

  Parametrar läses av både förebyggande och i realtid, så att du snabbt får värdefull information i form av såväl avvikelser som felkoder.

  Vid avvikelser och felkoder larmas nyckelpersoner i verksamheten via SMS eller mejl, eller direkt in till ert nuvarande system.

Vill du veta mer?

Skicka en intresseanmälan till info@drivec.se med dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig inom kort.