Nytt prestigeavtal

Drivec har tecknat ett ramavtal med BIVAB, Buss i Väst AB. BIVAB har trafikuppdrag för bland annat trafikhuvudmännen i Västsverige, Örebro, Kalmar och Jönköpings län, Skånetrafiken samt ett antal kommuner. Avtalet omfattar bolagets samtliga medlemmar med en potential på 800 fordon. – Det här känns spännande, BIVAB är välrenommerad aktör. Dessutom stärker avtalet vår närvaro i västra Sverige och är strategiskt viktigt för oss, säger Mikael Gabrielsson, Sales & Marketing Director på Drivec.

BIVAB har länge letat efter ett system som kan hjälpa dem att leverera trafiksäkrare och hållbarare leverans till deras resenärer. Vd Christer Pettersson förklarar att han ser avtalet som ett första steg i en långsiktig investering som möjliggör bättre ekonomi och en bättre arbetsmiljö.

Christer Pettersson– Alla system har möjlighet att plocka signaler från bussen. Drivecs lösningar står ut över mängden i deras sätt att analysera och presentera data. Det ger oss möjlighet att dels förbättra bränsleekonomi och skadehantering, men även att förbättra oss ur ett trafiksäkerhetsperspektiv, säger Christer Pettersson.

Nu när avtalet är tecknat så är målet att lyfta in detta i så många fordon som möjligt.

– Vi tror på ett långsiktigt och bra samarbete, vi vet att det krävs engagemang och ett gemensamt arbete för att förändra beteenden. Där är BIVAB en bra partner, säger Mikael Gabrielsson.

Bilden delas av Christer Pettersson.

– Drivec har visat att de vill ha ett bra och nära samarbete. De är snabba på att återkoppla och att möta våra önskemål.

________

Mikael Gabrielsson
Sales and Marketing Director
mikael.gabrielsson@drivec.se
+46 42 10 89 79

Dela på Linkedin